Місто бере на себе витрати на поховання загиблих, — Труханов

Ворог атакував Одещину дронами та крилатими ракетами

Внаслідок повітряного бою під час нічної атаки уламки дрона потрапили у квартири багатоповерхівки, викликавши загоряння. Цей інцидент призвів до загибелі трьох людей і численних поранених. Витрати на поховання мерія міста пообіцяла взяти на себе. 

Про це повідомляє Одеська міська рада. 

За лічені хвилини після нічної атаки, на місце трагедії прибули рятувальники, медичний персонал та комунальні служби, які негайно розпочали евакуацію постраждалих і гасіння пожежі. Під час спілкування з мешканцями, мер міста підкреслив, що всі постраждалі отримують необхідну медичну допомогу та наголосив на необхідності виявлення та покарання винних осіб.

picture

Черговий терористичний акт Росії проти України, проти Одеси. На жаль, є загиблі. Усім постраждалим надається медична допомога. Ми обовʼязково допоможемо усім постраждалим. Також місто бере на себе витрати на поховання загиблих, — зазначив Геннадій Труханов.
Наразі комунальні служби проводять обстеження пошкоджених квартир з метою надання матеріальної допомоги для ремонтних робіт. Вікна тимчасово зашиваються за допомогою спеціальної плівки.


Більше про нічну атаку по Одещині

Ворог черговий раз атакує мирні міста України вночі.  Протягом ночі до самого світанку на Одещині була серія повітряних тривог, які лунали чотири рази, тривалістю  від 15 хвилин до 1,5 години.


Одеська обласна та Білгород-Дністровська окружна прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.ч. 1, 2 ст. 438 КК України). Сьогодні вночі держава-терорист здійснила повітряну атаку ракетами та безпілотниками по Одесі та населеним пунктам області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися