Пожежа в одеському коледжі: відомі імена постраждалих і загиблої

У Міносвіти назвали ім'я викладачки, яка загинула при пожежі в Одесі

Міністерство освіти і науки Україна назвало ім'я викладачки, загиблої в результаті пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Відповідна інформація знаходиться на офіційному сайті Міносвіти.

"Міністерство освіти і науки висловлює щирі співчуття рідним і близьким, викладачки коледжу Ганни Бородюк, яка загинула в результаті пожежі", – написано в повідомленні.

picture


Фото: mon.gov.ua

За даними керівництва коледжу, додатково уточнюється місцезнаходження двох студентів і трьох працівників бухгалтерії.

Як розповіли у прес-службі Одеської міськради, в лікарнях перебувають 12 студентів коледжу, з яких 11 дівчат і один хлопець: 16-річні - Марія Куртеєва, Олена Бахчіванжі, Анна Бац, Вікторія Беркатюк, Юрій Новицький; 17-річні - Христина Чернявська, Юлія Савельєва, Софія Свердленко, Олена Винарчук; 18-річні - Ірина Савельєва, Олена Рокина, Руслана Белінська. Також госпіталізовані чотири співробітника коледжу - Любов Глазкова, Вікторія Хмарська, Наталія Попова та Ірина Кубко.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", площа пожежі склала близько 2 000 квадратних метрів. За даними на 12:50 евакуація людей з будівлі завершилася. Співробітники ДСНС повідомляють, що серед постраждалих – п'ятеро рятувальників. Раніше в Одеській міськраді повідомили, що станом на 14:00 в лікувальні установи поступив 21 потерпілий, двоє перебувають у важкому стані.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися