Трагічна знахідка на пляжу: в Одесі прибило до берега труп крапчатого оленя

Наразі загиблу тварину дістали з води та доставили на утилізацію

Внаслідок повені, спричиненої підривом та руйнуванням дамби Каховської гідроелектростанції в Херсонській області, жахлива подія сталася на пляжі "Золотий берег". Тут було виявлено труп самця крапчатого оленя, який потрапив на морське узбережжя.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Після виявлення трупу, фахівці Одеського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області здійснили обстеження та склали відповідний акт ветеринарного обстеження. У цій надзвичайній ситуації співпрацювали також представники КП "Муніципальний центр екологічної безпеки", КП "Узбережжя Одеси", КУ "Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради" та ГУ ДСНС України в Одеській області. Завдяки спільним зусиллям, було виловлено труп оленя з води та доставлено для подальшої утилізації. 

Ця подія стала лише однією зі шкідливих наслідків повені, яка сталася через руйнування дамби російськими терористами. 

Нагадаємо, що в акваторії Чорного моря біля міста Южне, жахлива картина розгортається перед очима. Велика кількість уламків дерев, цілі острови очеретяної рослинності, побутове сміття та бруд надзвичайно засмічують цю природну зону через підрив Каховської ГЕС російськими терористами.

Також зазначимо, що через підрив та руйнування дамби, а також машинних відділень Каховської ГЕС, відбувається витік води з Каховського водосховища та підтоплення частини території Херсонської області. Існує потенційна можливість потрапляння забруднювальних речовин в Чорне море та засмічення акваторії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися