Важливо

Поліція перекрила проспект Шевченка через обстріл Одеси (фото, відео)

Перекрито частину руху транспорту від проспекту Гагаріна до вулиці Пироговської

Сьогодні вночі ворог здійснив ракетний обстріл Одеси, коли з Чорного моря було випущено чотири крилаті ракети "Калібр". За попередніми даними, троє людей загинули, а тринадцять отримали поранення.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

У зв'язку з проведенням слідчих дій, тимчасово було обмежено рух транспорту проспектом Шевченка. Поліція звертається до мешканців з проханням врахувати складну ситуацію та обрати альтернативний маршрут з розумінням.


На місцях подій працюють слідчі, дізнавачі, криміналісти, вибухотехніки та патрульні. Правоохоронні органи докладають всіх зусиль для фіксації наслідків російської агресії, надання допомоги громадянам та забезпечення громадського порядку.

picture

Постраждали бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклад харчування, крамниці та складське приміщення однієї з торговельних мереж. У результаті пожежі в складському приміщенні, яка була ліквідована, триває розбирання завалів, під якими можуть перебувати люди.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися