Актуально

Силами ППО було збито дві з чотирьох ракет запущених по Одесі

Гуменюк прокоментувала наслідки ракетного обстрілу Одеси

У результаті ракетної атаки російських терористів по Одесі загинули три людини, а тринадцять отримали поранення. Ворог випустив чотири ракети "Калібр" з акваторії Чорного моря, проте дві з них були збиті за допомогою систем протиповітряної оборони. 


Про це повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України під час брифінгу в Медіацентрі Україна — Одеса, Наталія Гуменюк.

Внаслідок повітряного бою, вибуховою хвилею пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті. Попередньо, шість осіб отримали поранення різного ступеню важкості. Також ракета влучила в складське приміщення однієї з торговельних мереж, три співробітники складу загинули, сім отримали поранення. Всі постраждалих ушпиталено, всі отримали допомогу, — зазначила речниця ОК “Південь”.

Також, Наталя Гуменюк вважає, що мирні об’єкти міста в очах окупантів це штаби, центри прийняття рішень та логістичні хаби сил оборони. Станом на 11:00, в місті тривають рятувальні роботи з ліквідації наслідків ракетного удару.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися