Смертельна ДТП в Ізмаїлі: вантажівка зіткнулася із мотоциклом

Водій мотоцикла помер на місці

Правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП за участю вантажівки та мотоцикла. Інцидент трапився в місті Ізмаїл. За попередньою інформацією, водій вантажівки не пропустив мотоцикл, який рухався головною дорогою, в результаті чого трапилося зіткнення. Водій мотоцикла помер на місці, адже отримав не сумісні із життям травми. Керманич вантажного автомобіля не постраждав. Правоохоронці перевірили водія вантажівки на стан сп'яніння і виявилось,що він був тверезий.

“На місці події ще працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, яка встановлює повні обставини аварії.  Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що  спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, - йдеться у повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині правоохоронці затримали 37-річну жінку. Вона намагалася провезти з-за кордону наркотичні засоби на територію України. Інцидент стався на поромному пункті пропуску “Орлівка – Ісакча”, коли вона поверталася на територію України з Румунії. На митному контролі жінку викрили, коли виявили у її особистих речах два згортки з наркотичною речовиною схожою на канабіс, який був подрібнений та висушений. Експрес-тест підтвердив, що це канабіс — особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено в Україні.

Крім того,  в Одесі правоохоронні органи викрили правопорушника на Люстдорфській дорозі, в Київському районі міста. Під час затримання у нього було вилучено значну кількість PVP та амфетаміну. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися