Патрульні показали перші хвилини на місці після обстрілу Одеси

Усього окупанти випустили по місту 4 ракети

Одеські патрульні одними з перших прибули на місце обстрілу 14 червня. Правоохоронці евакуйовували громадян з пошкодженого будинку, надавали необхідну допомогу постраждалим.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Чергова цинічна ракетна атака окупантів по цивільних обʼєктах та мирних людях. На жаль, є загиблі та поранені.На місці також працювали всі відповідні служби. Щирі співчуття родинам загиблих та травмованих, - йдеться в повідомленні. 


Ракетна атака

У результаті ракетної атаки російських терористів по Одесі загинули три людини, а тринадцять отримали поранення. Ворог випустив чотири ракети "Калібр" з акваторії Чорного моря, проте дві з них були збиті за допомогою систем протиповітряної оборони. 

Внаслідок повітряного бою, вибуховою хвилею пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті. Попередньо, шість осіб отримали поранення різного ступеню важкості. Також ракета влучила в складське приміщення однієї з торговельних мереж, три співробітники складу загинули, сім отримали поранення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що станом на 10:30 14 червня в Чорному морі виявлено шість кораблів ворожої сторони, що перебувають у стані бойової готовності. Серед них є два носії крилатих ракет типу "Калібр", загальний залп який — 16 штук. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися