Не склад озброєння НАТО, а дитячий відділ: відомо куди влучила ракета в Одесі

Троє працівників супермаркету загинули, ще четверо перебувають у критичному стані

Сьогодні вночі близько третьої ранку ворог здійснив обстріл Одеси. Ракети типу “Калібр”, які були випущені з кораблів у Чорному морі, вдарили по продовольчому складу мережі супермаркетів “Таврія В”.


Про це повідомляє пресслужба “Таврії В”.


В результаті атаки загинуло троє невинних співробітників, а четверо перебувають у критичному стані та отримують необхідну медичну допомогу. Основний удар прийшовся на відділ дитячих товарів, де зберігалися необхідні речі для малюків — підгузки, дитяче харчування, жіноча гігієна.

picture


Попри отримані поранення та контузії, співробітники супермаркету, більшість з яких жінки, відразу ж взялися за гасіння пожежі, яка розпочалась після вибуху. Вони самотужки боролися з полум'ям, допомагали один одному та шукали зниклих. 


picture

Дякуємо кожному, хто пише, дзвонить і пропонує допомогу. Дякуємо всім міським рятувальним службам за оперативні дії та допомогу. Завдяки злагодженій та рішучій роботі нашої команди, бригад ДСНС, Поліції та Швидкої допомоги, які прибули своєчасно, пожежа була локалізована у найкоротший термін, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися