Російські окупанти прокоментували ракетний обстріл Одеси

Загарбники атакували місто вночі

У Росії прокоментували ракетний обстріл Одеси й, як завжди, знайшли причини для терору. Повідомляють, що влучили у військові обєкти, але промовчали про руйнування цивільних будівель. 

У Міноборони РФ прокоментували нічний ракетний удар по Україні.

Вночі було завдано ударів по місцях зосередження резервів ЗСУ та іноземних найманців, складів боєприпасів та військової техніки. Усі призначені об’єкти вражені, мету ударів досягнуто, – йдеться в повідомленні.

Цієї ночі, нагадаємо, в Одесі та області від ракетних ударів загинули 3 мирні жителі, 13 отримали поранення. Внаслідок повітряного бою, вибуховою хвилею пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті. Попередньо, шість осіб отримали поранення різного ступеню важкості. Також ракета влучила в складське приміщення однієї з торговельних мереж, три співробітники складу загинули, сім отримали поранення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські патрульні одними з перших прибули на місце обстрілу 14 червня. Правоохоронці евакуйовували громадян з пошкодженого будинку, надавали необхідну допомогу постраждалим.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися