Путін знову погрожує виходом із "зернової угоди"

Очільник Кремля вважає, що їх "обдурив Захід"

Президент країни-терористки Росії Володимир Путін погрожує виходом із "зернової угоди". Ніби  державу "обдурив Захід", а вимоги країни-терориста "не виконуються".  

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на російський "Интерфакс".

Російський президент стверджує, що Захід у межах угоди обіцяв Москві "лібералізацію постачання зерна на "зовнішні ринки", зокрема зняття деяких санкцій, запроваджених через повномасштабне вторгнення в Україну.

На жаль, нас в черговий раз обдурили — нічого не зробили з погляду лібералізації поставок нашого зерна на зовнішні ринки. Мається на увазі фрахт, страхування, платежі, підключення нашого Россільгоспбанку до системи SWIFT. Там було багато будь-яких умов, які західники мали виконати під керівництвом ООН. Не зроблено нічого, — сказав путін на зустрічі з військовими кореспондентами країни-агресора.

Також він зазначив, що Росія думає припинити участь у "зерновій угоді", а також безкоштовно відправити найбіднішим країнам "той обсяг зерна, який вони отримували — це 3%".      

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Росії прокоментували ракетний обстріл Одеси й, як завжди, знайшли причини для терору. Повідомляють, що влучили у військові обєкти, але промовчали про руйнування цивільних будівель. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися