Обстріл Одеси: як ліквідовують наслідки російського терору

Наразі обстежують всі пошкоджені квартири

Комунальні служби Одеси ліквідують черговий терористичний акт країни-агресора. На місці розгорнули міський оперативний штаб.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Весь день 14 червня продовжується ліквідація наслідків ракетного обстрілу офісного центру на проспекті Шевченка.

Перш за все ми очистили від уламків проїжджу частину, після цього взялися за прилеглу до будинку територію. Працює техніка КП "Міські дороги", КП "Міськзелентрест", КП "Одесаміськсвітло", КП "Одесміськелектротранс", департаменту муніципальної безпеки, санітарне прибирання забезпечують працівники КП "ЖКС "Фонтанський" та КК "Сервіс плюс". Водночас проводимо обстеження постраждалих квартир, збираємо звернення від громадян, складаємо акти, щоб можна було оцінити завдану шкоду та надати необхідну допомогу, - зауважила директорка департаменту міського господарства Наталія Мостовських. 


Нічний обстріл Одеси 

В Одесі та області від ракетних ударів загинули 3 мирні жителі, 13 отримали поранення. Внаслідок повітряного бою, вибуховою хвилею пошкоджено бізнес-центр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці в середмісті. Попередньо, шість осіб отримали поранення різного ступеню важкості. Також ракета влучила в складське приміщення однієї з торговельних мереж, три співробітники складу загинули, сім отримали поранення.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися