Як захистити малюків від падіння з висоти: поради правоохоронців Одещини (відео)

В Одеській області за останній місяць трапилося три смертельних випадки падіння дитини з висоти

В Одеській області за останній місяць трапилося п’ять випадків випадіння дітей з вікон, три з яких завершилися трагічною загибеллю малюків.Тому правоохоронні органи спільно з виробниками та продавцями вікон зосередилися на розробці порад, які допоможуть батькам запобігти таким трагедіям. 


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Причини цих трагедій частіше всього є дуже простими. Наприклад, незачинене вікно та дуже сильна цікавість дитини подивитися, що відбувається за ним. 

Цим випадкам можна і потрібно запобігати усім разом, адже життя дитині можуть зберегти елементарні засоби безпеки вдома. Сьогодні пропонуємо подивитися відео з порадами від виробників та продавців вікон. Закликаємо батьків вжити усіх заходів, аби уберегти своїх дітей, особливо малечу, яка потребує цілодобового нагляду, — зазначила начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Вікторія Чалова.


Нагадаємо, що Одеські поліцейські встановлюють обставини травмування п’ятирічної дитини, яка випала з вікна багатоповерхівки. Дівчинку ушпиталили до міської лікарні у важкому стані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися