До узбережжя Одеси принесло ціле дерево з Херсонщини

На пляжі Одеси прибиває тонни сміття

До одеського узбережжя принесло ціле дерево з Херсонської області.  Комунальні служби дістали й вивезли його.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Через екологічну катастрофу, спричинену підривом Каховської ГЕС, на пляжі Одеси прибиває тонни сміття, у тому числі вибухонебезпечні предмети.

За результатами обстеження території на наявність небезпечних предметів, спеціалісти дали дозвіл на проведення робіт з її очищення.

До прибирання пляжної зони залучено понад 100 комунальників, серед яких співробітники КП "Узбережжя Одеси", КП "Міські дороги", а також ЖКСів. Активну участь у прибиранні, після відповідного інструктажу, беруть і працівники компаній, розташованих на орендованих територіях.


Роботи проводяться уздовж всієї лінії узбережжя, від Ланжерону до 16-ї ст. Великого Фонтану, у тому числі із залученням спецтехніки - екскаваторів та вантажних автомобілів. Під час очищення прибережної зони вже заповнено 18 "човнів" для вивозу сміття (загальний обʼєм становить 165 куб. м.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одеському узбережжі зафіксували цвітіння води. Це небезпечні процеси, які можуть призвести до доволі поганих наслідків. Також у море течія продовжує приносити небезпечні "сюрпризи" з дна Каховського водосховища.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися