На Одещині двоє чоловіків налагодили підпільне виробництво алкоголю

Продавали "елітний" алкоголь: горілку та коньяк

Поліцейські заблокували чотири незаконні канали постачання підакцизної продукції на ринок. До підпільного бізнесу причетні мешканці Одеської, Івано-Франківської, Чернігівської та Чернівецької областей. У ділків вилучили продукцію на понад 2,5 млн грн.

Так, на Одещині двоє чоловіків налагодили виробництво та збут контрафактного алкоголю. В їх асортименті були: елітні “горілка”, коньяк і, звичайно, сировина - спирт. Викрили ділків оперативники поліції та детективи БЕБ. Зловили правопорушників на гарячому: коли чоловіки продавали 960 літрів спирту та намагалися транспортувати 105 літрів алкогольної продукції до місця реалізації. Клієнтів псевдобізнесмени знаходили і відправляли товар поштою.  

Раніше “Коментарі” писали, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) завершили досудове розслідування щодо командира підрозділу однієї з військових частин Одещини. Йому висунуто звинувачення у вимаганні грошей від своїх підлеглих.  Про це повідомляє пресслужба ДБР. Встановлено, що він примушував військовослужбовців виділяти частину своїх щомісячних надбавок, які були призначені на період воєнного стану. Командир загрожував підлеглим проблемами з проходженням служби та навіть фізичною розправою у разі відмови виконувати його вимоги.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що Нацполіція Одеської області повідомила, що чоловіку, який напідпитку потрапив в аварію і травмував свою родину, загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність. Наразі він має сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Крім того, правоохоронці вже скерувати акт до суду. Наразі чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до трьох років, а також позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися