Стало відомо скільки будинків в Одесі пошкоджено ракетною атакою окупантів

Шість постраждалих від обстрілу отримують лікування в Одеських лікарнях

В ніч з 13 на 14 червня російські терористи завдали ракетного удару по Одесі. Унаслідок цього, постраждало 36 будинків у районі проспекту Шевченка та прилеглих вулиць.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Відновлення району містило в собі широкий спектр заходів. Всього було залучено 18 одиниць техніки, вивезено 460 кубічних метрів сміття та уламків. Крім того, було відновлено тролейбусну контактну мережу та прибрано 14 аварійних дерев. Спеціальною вишкою було знято вікна та уламки з пошкоджених будівель. Міські служби також провели роботу з закриття розбитих вікон захисною плівкою. Всього 14 червня на місці події працювало 105 комунальників, а наступного дня їх кількість зменшилась до 75.


Шість постраждалих осіб наразі перебувають під наглядом міських лікарів та отримують лікування в міських лікарнях. Медичний персонал робить все можливе, щоб забезпечити їм необхідну допомогу та швидше відновлення.


Приморська районна адміністрація приймає заяви від постраждалих громадян, які потребують матеріальної допомоги. Здійснюється поквартирне обстеження для визначення розміру допомоги у кожному конкретному випадку, з метою забезпечити справедливий та ефективний розподіл допомоги.


Нагадаємо, що в ніч з 13 на 14 червня ворог здійснив черговий підступний
обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися