В Одеській області вдова знайшла після смерті чоловіка арсенал боєприпасів

Мешканка Одеської області виявила вдома боєприпаси і, злякавшись, викинула все в колодязь

Житель Біляївського району Одеської області повідомив поліцейським, що вдома у його родича, який помер майже місяць тому, зберігаються небезпечні предмети. Про це розповіли в ГУ Нацполиции в Одеській області.

На виклик негайно виїхали вибухотехніки, слідчо-оперативна група, кінологи. Під час перевірки поліцейські з'ясували, що після смерті чоловіка 55-річна вдова покійного знайшла в будинку дві гранати ГРД-5 і Ф-1, запали до них і магазини з майже трьома десятками патронів. Злякавшись, господиня викинула все у криницю на своєму подвір'ї.

Сапери вилучили небезпечні предмети з води і знешкодили. Слідчі вже відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами. Ведеться розслідування.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", жителя Одеської області відправили на три роки за ґрати за зберігання боєприпасів. Силовики заявили, що під час обшуків в будинку підозрюваного вони виявили гранату Ф-1, більш 150 г тротилу, 128-грамову тротилову шашку з детонувальним кабелем і більше 300 г пороху.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися