На Одещині в аварії постраждала родина: наймолодшій два роки

Від сильного удару всі отримали серйозні травми

На Одещині сталася ДТП, в якій постраждав літній чоловік, його донька та онука. Поліцейські встановлюють обставини аварії. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Автопригода сталася 20 червня, близько восьмої години ранку на парковці одного з торговельних центрів у селищі Фонтанка. Попередньо правоохоронці встановили, що 69-річний водій автомобіля Geely, виїжджаючи з парковки торговельного центру, не впорався з керуванням і зіткнувся з ліхтарним стовпом. Унаслідок удару водій легковика та дві його пасажирки – 39-річна дочка та 2-річна онука отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були доставлені до районної лікарні.

На місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Водія перевіряють на стан сп'яніння. Наразі вирішується питання щодо правової кваліфікації події та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомили в поліції. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині сталася ДТП на ділянці дороги між селами Удобне та Старокозаче. Внаслідок неї постраждали п’ятеро людей.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися