Кількість жертв внаслідок ракетного обстрілу Одеси збільшилась

Двох постраждалих від ракетної атаки мешканців Одеси очікує операція в Австрії

Кількість жертв нічної ракетної атаки 14 червня ворога по Одесі зросла до чотирьох. Стало відомо, що в лікарні помер ще один поранений внаслідок обстрілу.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради

Завдяки підтримці міжнародних партнерів, ще двоє людей, які серйозно постраждали від російської ракетної атаки 14 червня, були відправлені на операцію до Австрії. 

Подробиці трагедії

Вночі близько третьої ранку ворог здійснив обстріл Одеси. Ракети типу “Калібр”, які були випущені з кораблів у Чорному морі, вдарили по продовольчому складу мережі супермаркетів “Таврія В”.

Основний удар прийшовся на відділ дитячих товарів, де зберігалися необхідні речі для малюків — підгузки, дитяче харчування, жіноча гігієна. Попри отримані поранення та контузії, співробітники супермаркету, більшість з яких жінки, відразу ж взялися за гасіння пожежі, яка розпочалась після вибуху. Вони самотужки боролися з полум'ям, допомагали один одному та шукали зниклих. 

В результаті ракетного обстрілу російськими терористами три людини загинуло одразу та ще одна потім в лікарні. Ще двох постраждалих чекає операція.

Нагадаємо, що ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися