Ракетоносії в Чорному морі: ВМС повідомили кількість ворожих кораблів

В Середземному морі готові до запуску 16 ракет типу “Калібр”

Станом на 10 ранку 23 червня у Чорному морі було виявлено п’ять ворожих кораблів, які перебувають у стані бойової готовності. Серед них є два носії крилатих ракет типу "Калібр", проте самих ракет на борту зафіксовано не було.  

Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил Збройних Сил України.  ЗСУ продовжують виконувати завдання з метою відсічі повномасштабної збройної агресії РФ. У цьому процесі беруть участь підрозділи ВМС у складі створених угрупувань.

Так, за минулий тиждень нашим військовим вдалось знищити: 238 окупантів, 7 танків, 3 артилерійські системи, 13 одиниць автомобільної техніки, 10 бойових броньованих машин, 2 одиниці спеціальної техніки, 4 сховища з боєприпасами та 2 засоби протиповітряної оборони, — зазначив начальник служби зв’язків з громадськістю командування ВМС ЗСУ Олег Чалик. 

Скільки “Калібрів” в інших морях 

Доцільно звернути увагу на ситуацію в Азовському та Середземному морях. Наразі в Азовському морі знаходиться один ворожий корабель. Разом з тим в Середземному морі вісім кораблів. З них один ракетоносій, загальний залп ракет становить 16 ракет.  

Нагадаємо, що кількість жертв нічної ракетної атаки 14 червня ворога по Одесі зросла до чотирьох. Стало відомо, що в лікарні помер ще один поранений внаслідок обстрілу. 

Також, “Коментарі” писали, що Одеську область було атаковано безпілотними літальними апаратами типу Shahed 136/131. Більшість дронів-камікадзе було знищено силами ППО, але також було зафіксовано влучання.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

23 червня 2023, 12:15

так бомбите эти кацапские корабли!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися