На Одещині тракторист переїхав дитину: подробиці трагедії

Водій трактора не помітив підлітка

Поліція розслідує гучне ДТП у Березівці Одеської області, унаслідок якої загинула дитина. Подія сталася 23 червня о дванадцятій годині дня на вулиці Парковій.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією, 38-річний водій трактора, рухаючись дорогою, ковшом зачепив 14-річну дівчинку, яка йшла у попутному напрямку. Зі слів чоловіка, дитину він не помітив. Потерпілу доправили до міської лікарні, де вона, на превеликий жаль, померла від отриманих травм. Керманича перевірили на стан сп’яніння – він тверезий.

На місці події працює слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та слідчі місцевого підрозділу поліції. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що вони спричинили смерть потерпілої) Кримінального кодексу України, - йдеться в повідомленні. 

Правоохоронці встановлюють всі обставини смертельної аварії. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на трасі Одеса-Рені біля повороту на Теплодар сталася ДТП. В ній не обійшлося без жертв — одна людина загинула, а двоє знаходяться в лікарні.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися