В'їхав у вантажівку: на трасі Одеса-Рені сталася смертельна аварія

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП

Сьогодні орієнтовно о восьмій годині ранку на трасі Одеса-Рені біля повороту на Теплодар сталася ДТП. В ній не обійшлося без жертв — одна людина загинула, а двоє знаходяться в лікарні.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією поліції, 36-річний водій легкового автомобіля, який прямував у напрямку Одеси разом із дружиною та тещею, зіткнувся з вантажним автомобілем з напівпричепом. Вантажівка зупинилась на правій частині дороги, щоб надати допомогу водію іншої вантажівки, яка застрягла на узбіччі.

Внаслідок аварії всі пасажири легкового автомобіля постраждали. Дружина водія отримала тяжкі травми, несумісні з життям, і померла на місці. Тещу та чоловіка було доставлено до лікарні з серйозними травмами. Водії вантажних автомобілів не постраждали. Після з'ясування всіх обставин аварії та перевірки водіїв на наявність ознак сп'яніння буде надана відповідна правова кваліфікація події.

picture

Нагадаємо, що нещодавно сталася трагічна аварія в селі Борисівка, Татарбунарської територіальної громади. За попередніми даними, водій автомобіля Toyota Carina був нетверезим, коли сідав за кермо.


Також зазначимо, що нещодавно близько шостої години ранку, сталася аварія на автодорозі М-13 Кропивницький – Кишинів, біля села Гулянка. Один чоловік загинув, а інший був госпіталізований у важкому стані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися