Трагедія на дорозі: поліція з’ясовує обставини смертельної ДТП на Одещині

Поліція встановлює особу водія

Сьогодні, 18 квітня, близько шостої години ранку, сталася аварія на автодорозі М-13 Кропивницький – Кишинів, біля села Гулянка. Один чоловік загинув, а інший був госпіталізований у важкому стані.


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


За попередньою інформацією, водій автомобіля LANCIA DEDRA не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і перекинувся. 39-річний чоловік отримав тілесні ушкодження несумісні з життям. А 56-річний громадянин, був госпіталізований у реанімаційне відділення з пошкодженням кісток таза.


Зараз поліцейські встановлюють хто на момент автопригоди перебував за кермом автомобіля. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України — йдеться в повідомлені. 


Нагадаємо, що жахлива ДТП сталася за участю фури та легковика, на трасі Одеса – Рені біля села Орлівка. Загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню.


Також “Коментарі” писали, що не дотримання правил дорожнього руху призвели до аварії на перехресті в Одесі, що сталася у ніч на 6 квітня. За даними слідчо-оперативної групи водій BMW був тверезий.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися