На Одещині в ДТП загинув відомий дунайський аграрій

Про дату та час поховання повідомлять пізніше

Через ДТП 25 червня загинув депутат Сафʼянівської сільської ради, фермер, керівник ТОВ "Дунайський аграрій" Роман Дяжук.

Про це повідомили на сторінці громади.

Роман Улянович був доброю та світлою людиною, неймовірно любив справу всього свого життя - фермерство, мав багато креативних ідей та цікавих планів на майбутнє, - йдеться на сторінці. 

Про дату та час поховання повідомлять пізніше.

Роман Дяжук займався вирощуванням зернових і технічних культур, овочів і баштанних, тваринництвом. Він є одним з найбільших в Україні виробників органічної продукції. ТОВ "Дунайський аграрій" розміщується на 2 200 га органічної землі та знаходиться на самому півдні України. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Національна поліція в Одеській області встановлює обставини смертельної аварії, яка трапилася біля села Броска. За попередньою інформацією, водій вантажівки виїжджав з другорядної дороги на головну і наїхав на 64-річного місцевого жителя, коли той намагався перейти дорогу. Потерпілий помер на місці, адже отримав несумісні із життям травми.

Також на Одещині сталася ДТП на ділянці дороги між селами Удобне та Старокозаче. Внаслідок неї постраждали п’ятеро людей.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися