На Одещині тракториста, який наїхав на дитину, помістили в СІЗО

Чоловік не помітив і переїхав дівчинку, яка йшла у попутному напрямку по узбіччю

В Одеській області тракториста, якого поліцейські затримали за заподіяння смерті дитині, помістили в СІЗО. 25 червня, суд обрав 38-річному чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Деталі трагедії 

23 червня житель Березівки, керуючи сільгосптехнікою по вулиці Парковій, не помітив і зачепив ковшем 14-річну дівчинку, яка йшла у попутному напрямку по узбіччю поза межами проїжджої частини дороги. Від отриманих травм дитина померла у лікарні. 

За результатами перевірки, водій був тверезий. Слідчі повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілої.

Цей злочин кваліфікується частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що через ДТП 25 червня загинув депутат Сафʼянівської сільської ради, фермер, керівник ТОВ "Дунайський аграрій" Роман Дяжук.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися