Наслідки негоди: одеські енергетики повідомили, скільки ще населених пунктів без світла

Для відновлення електропостачання на Одещині енергетики ремонтують 14 повітряних ліній

На Одещині продовжують ліквідовувати наслідки негоди. Станом на 16:00 26 червня відновили електропостачання в 31 населеному пункті області. Відремонтували 7 повітряних ліній, що дало змогу заживити 96 трансформаторних підстанцій. 

Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі.

Наразі без світла залишаються 12 населених пунктів області, із них 3 — частково.  Зазначимо, що найбільше від негоди постраждали Одеський та Ізмаїльський райони. Для відновлення електропостачання задіяна 21 бригада, а це - 58 фахівців та 23 одиниці техніки. 

Нагадаємо, складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі, - йдеться в повідомленні. 

У разі відсутності світла повідомляти: 

- приватні повідомлення на сторінці фейсбук;

- спеціальну форму на сайті в розділі "Відсутня електроенергія?";

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині 24 червня  виявили замор риби та креветки на ділянці протяжністю близько 500 метрів вздовж прибережної смуги Хаджибейського лиману в районі дамби об’їзної дороги. Екологи відібрали проби води для встановлення причини замору водних біоресурсів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися