На Одещині жінка всю ніч шукала дитину після сварки: що сталося

Одеські поліцейські шукали підлітка кілька годин, а на мати склали адмінпротокол

На Одещині жінка всю ніч  займалася пошуками 14-річної доньки, яка після сварки з нею пішла з дому. Мати намагалася самостійно знайти дитину, але довелося звернутися до правоохоронців. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Мати дзвонила дівчинці, але та залишила телефон вдома, також шукала дитину друзів. Врешті, наступного дня, зрозумівши, що самостійні пошуки нічого не дадуть, пані звернулася по допомогу до поліції на спецлінію "102".

Поліцейські перевірили повне коло знайомих і друзів розшукуваної, і за чотири години знайшли її на одній із вулиць міста.  Дівчина пояснила, що мати заборонила їй іти гуляти ввечері, а вона не послухалася. Боячись чергової сварки, юначка не схотіла повертатися і переночувала у знайомої, а вранці знову пішла гуляти. На щастя, ніхто нічого поганого з дитиною не скоїв і вона повернулася додому.

Ця родина не перебуває на обліку у соціальних служб і раніше не потрапляла у поле зору правоохоронців. Поліцейські провели профілактичну бесіду і з дитиною, і з матір’ю, допомогли порозумітися та пояснили, чому одній не слід тікати з дому, а іншій – зволікати з викликом поліції. Відносно жінки склали протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За невиконання обов'язків щодо виховання дитини на неї очікує попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 850 до 1700 гривень, - повідомив інспектор ювенальної превенції Білгород-Дністровського районного відділу поліції Дмитро Кірков.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеський поліцейський допоміг літній жінці розшукати семирічного онука. Добре знаючи територію обслуговування та поряд з нею, правоохоронець витратив на пошуки хлопчика 15 хвилин.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися