Популярний в інтернеті котик військового загубився в Одеській області

Тому, хто поверне Олександрові пухнастого друга, він пообіцяв винагороду у 20 тисяч гривень

В Одеській області зник улюбленець соцмереж – бойовий котик по кличці "Шайба". Пухнастий "воїн" не повертається додому вже два тижні.

Про це розповів господар "Шайби", український захисник Олександр Ляшук. 

Військовий у рамках безпеки не може вказати точне місце знаходження де зник пухнастий. Тому радіус зникнення - Одеська область. Спочатку військовий намагався зайти його своїми силами, але тепер потрібна допомога небайдужих.

Він для мене як моя дитинка, це розбиває моє сердце. До цього, він міг пропадати максимум на пів дня, і завжди повертався до мене, тому це вперше таке( Коли він зник, він був без ошийника та розгрузки, абсолютно як звичайний котик. Зараз дуже важлива ваша активність, ви можете бути не з Одеської області, але той хто на вас підписана може бути саме тим, хто зробить репост або навіть сам знайде Шайбіка.  Будемо сподіватися та вірити в краще, - написав Олександр. 

Тому, хто знайде тваринку, військовий обіцяє винагороду у розмірі 20 тисяч гривень.  Воїн знайшов "Шайбу" на фронті, коли він був ще геть малим кошенятком і з яким відтоді не розлучався. Разом зі своїм власником кіт "Шайбік" подорожував скрізь. Навіть на ефіри телеканалів Олександр не приходив без чотирилапого друга.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що внаслідок нещодавнього удару окупантів постраждав притулок з тваринами. Там проживає 94 собаки та біля 30 котів, у тому числі перебуває 14 цуценят та 3 собаки з Херсонщини. Ще є собаки з Бахмуту. Про це повідомила волонтер Animal SOS Odessa Регіна Бальжик. Зоозахисниця повідомила, що удар прийшовся біля притулку. Є пошкодження вольєрів. Тварини пережили великий стресс.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися