ДТП на Одещині: постраждали двоє осіб, серед яких підліток (фото)

Внаслідок аварії на одній з вулиць Ізмаїла обидва постраждалих знаходяться у реанімації

Сьогодні, 30 червня, о п'ятій годині ранку, сталося ДТП на одній з вулиць Ізмаїла. За попередньою інформацією правоохоронців, 26-річний водій автомобіля Mercedes-Benz не справився з керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та зіткнувся спочатку з придорожнім стовпом електромережі, а потім з деревом.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Внаслідок цієї аварії постраждали водій і його 16-річний пасажир, який знаходився на передньому сидінні. Обидвох госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні з отриманими травмами.

На місці працюють співробітники територіального підрозділу поліції, які  встановлюють всі обставини ДТП. Наразі вирішується питання щодо внесення до ЄРДР відомостей щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, за ст. 286 КК України, — йдеться в повідомленні.

picture
Також, відомом, що протягом останнього року поліцейські вже складали адміністративні протоколи щодо водія за керування транспортним засобом без посвідчення водія та в стані сп'яніння, що передбачено статтею 126, частиною 1, та статтею 130, частиною 1, Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що на Одещині 21-річний мешканець Білгород-Дністровського району спробував дати хабаря інспекторам сектору реагування патрульної поліції. Він потрапив у ДТП в нетверезому стані та таким чином намагався “вирішити питання” з правоохоронцями.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися