На Одещині водій вантажівки наїхав на жінку: в якому вона стані

Постраждала розмовляла телефоном і раптово почала переходити дорогу у невстановленому місці

В Ізмаїльському районі Одещини водій вантажівки наїхав на жінку. Автопригода сталася близько десятої години ранку 3 червня на перехресті вулиць Садової та Центральної у селі Дмитрівка Кілійської ОТГ.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці попередньо встановили, що 21-річний житель Березівського району, керуючи вантажівкою наїхав на 28-річну місцеву жительку, коли вона йшла узбіччям і, розмовляючи по телефону, раптово у невстановленому місці почала переходити проїзну частину дороги. 

Водій відразу викликав швидку допомогу, яка доправила потерпілу з травмами різного ступеня тяжкості до лікарні. Перевірка чоловіка на стан сп'яніння показала, що він був тверезий. 

Поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках кримінального провадження призначили низку експертиз. Тривають слідчі дії. В ході розслідування буде надано правову оцінку діям кожного учасника дорожнього руху, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП за участю вантажівки та мотоцикла. Інцидент трапився в місті Ізмаїл. За попередньою інформацією, водій вантажівки не пропустив мотоцикл, який рухався головною дорогою, в результаті чого трапилося зіткнення.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися