В Одесі водій наїхав на 6-річного хлопчика

Усього патрульні поліцейські за вихідні відпрацювали 829 викликів

В Одесі на розі вулиць Бородінської та Нескучної водій автомобіля Opel наїхав на неповнолітнього пішохода. Внаслідок чого до лікарні доставили 6-річного хлопчика. 

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Патрульні поліцейські за вихідні відпрацювали 829 викликів, які надійшли на гарячу лінію 102. виявили та перевірили 18 підозрілих осіб. До відділку поліції доставили 9 порушників комендантської години та виявили 3 факти незаконного обігу наркотичних речовин. Також поліцейські виявили та оформили 22 водія у стані сп’яніння. 


Зазначимо, на Одещині вчора о 23:10 через службу “102” до Служби порятунку надійшло  повідомлення, що двоє хлопчиків, народжених у 2010 та 2008 роках, заблукали в катакомбах села Нерубайське Одеського району. Негайно були залучені всі відповідні служби для початку пошукової операції.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися