Наслідки негоди на Одещині: в яких населених пунктах повернули світло

Без світла тимчасово залишаються 5 населених пунктів на Одещині

За минулу добу, 3 липня, енергетики повернули світло в 145 населених пунктів Одеської області для 37 тисяч клієнтів, що залишилися без електропостачання через негоду. Також відремонтували 15 повітряних ліній, що живлять 752 трансформаторні підстанції. 

Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі. 

Станом на 10:00 4 липня без світла тимчасово залишаються 5 населених пунктів. Роботи з відновлення електропостачання тривають.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте про це через:

- приватні повідомлення на сторінці фейсбук;

- спеціальну форму на сайті в розділі "Відсутня електроенергія?";

- або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські енергетики презентували документальний фільм про те, як рік тому енергетики ДТЕК Мережі, у тому числі й ДТЕК Одеські електромережі, повертали світло на звільнену від російських військ Київщину.

Також Центр адмінпослуг в Одесі відновлює деякі види послуг адміністративних послуг. Дія карантину через COVID-19 та режиму надзвичайної ситуації у зв'язку з пандемією коронавірусу завершилася 1 липня 2023 року. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися