В Одесі відновлюються деякі види адміністративних послуг

Центр адмінпослуг в Одесі працює у штатному режимі

Центр адмінпослуг в Одесі відновлює деякі види послуг адміністративних послуг. Дія карантину через COVID-19 та режиму надзвичайної ситуації у зв'язку з пандемією коронавірусу завершилася 1 липня 2023 року. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Департамент адміністративних послуг Одеської міської ради повідомляє, що через це з 01 липня 2023 року поновився перебіг строку звернення за отриманням адміністративних послуг. Тепер доступні такі послуги, як реєстрація місця проживання та інших публічних послуг з урахуванням часу, що минув до його зупинення, та як наслідок, відновлюється притягнення до адміністративної відповідальності у випадку порушення адміністративного строку.

Зазначимо, Кабінет міністрів розширив перелік обов’язкових адміністративних послуг у ЦНАПах для учасників бойових дій, членів їхніх сімей, людей з інвалідністю внаслідок війни, а також родичів загиблих військових.

Для отримання додаткової інформації та для здійснення попереднього запису на прийом телефонуйте до кол-центру Департаменту за номером 15-35 зі стаціонарного телефону або (048) 705-55-55 з мобільного телефону (у голосовому меню додатково обирайте цифру "9").

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що минулого тижня в Одесі народилися 130 маленьких українців, серед яких три двійні. Населення міста за тиждень поповнили 66 хлопчиків та 64 дівчинки.

Також в Одесі на базі санаторію відкрили стаціонарне відділення комплексної реабілітації для військовослужбовців та їх родин у післягострому періоді.









Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися