В Одесі дорослий чоловік кидався на дітей із сокирою

Дітей врятували співробітники Київського суду

В Одесі співробітник Служби судової охорони та старший судовий розпорядник Київського районного суду врятували дітей, які гралися поблизу будівлі суду. На них кидався чоловік із сокирою. 

Про це повідомляє пресслужба Київського райсуду.

Так вдень до будівлі суду зайшла дитина та попросила про допомогу, заявивши що їх переслідує чоловік з сокирою. Старший судовий розпорядник Євген Коршунов та т.в.о командира відділення Служби судової охорони Владислав Паларія негайно вирушили на допомогу та виявили, що дітей дійсно переслідує агресивний чоловік з сокирою. Співробітники суду затримали чоловіка та викликали поліцію.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині через службу “102” до Служби порятунку надійшло  повідомлення, що двоє хлопчиків, народжених у 2010 та 2008 роках, заблукали в катакомбах села Нерубайське Одеського району. Негайно були залучені всі відповідні служби для початку пошукової операції.

Також в Одесі правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо хуліганських дій, які сталися на вулиці Картамишевській. Відповідно до частини 1 статті 296 Кримінального кодексу України, порушник може бути засуджений до 5 років обмеження волі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися