На Одещині судитимуть 19-річну водійку, через яку постраждала пасажирка

Пасажирка отримала множинні переломи кісток тазу, компресійний перелом хребта та закритий перелом руки

Ізмаїльські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо 19-річної жительки Одеси. Вона скоїла ДТП в якій травмувалася її подруга. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Унаслідок автопригоди потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. За скоєне водійці загрожує від 51 тисячі гривень штрафу до 3 років обмеження волі.

Аварія сталася на трасі М-15 Одеса – Рені. Поліцейські встановили, що вранці 19-річна дівчина на автомобілі марки Toyota направлялася з Одеси в місто Ізмаїл разом зі своєю 26-річною подругою. По дорозі водійка не вибрала безпечної швидкості руху, унаслідок чого не впоралася з керуванням автомобіля і виїхала за межі проїзної частини дороги у кювет.

Пасажирка отримала тілесні ушкодження у вигляді множинних переломів кісток тазу, компресійного перелому хребта та закритого перелому руки. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, такі тілесні ушкодження відносяться до середньої тяжкості. Сама водійка не постраждала. Правоохоронці перевірили дівчину на стан сп’яніння – вона була твереза.

Правопорушниці загрожує покарання штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на трасі Одеса-Рені біля повороту на Теплодар сталася ДТП. В ній не обійшлося без жертв — одна людина загинула, а двоє знаходяться в лікарні.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися