На Одещині водійка позашляховика наїхала на 10-річну дівчинку: в якому стані дитина

Дитина отримала тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості й була госпіталізована

На Одещині водійка позашляховика наїхала на 10-річну дівчинку. Автопригода сталася 5 липня, близько шостої години вечора на автодорозі Київ - Одеса неподалік села Троїцьке Подільського району. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Поліцейські попередньо встановили, що 55-річна одеситка, рухаючись на позашляховику в напрямку Києва, не вибрала безпечної швидкості руху і наїхала на 10-річну місцеву дівчинку, яка раптово почала перетинати проїзну частину дороги у невстановленому місці.

Унаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і була госпіталізована до реанімаційного відділення Одеської обласної лікарні. Водійку перевірили на стан сп’яніння, вона була твереза.

Відомості про подію поліцейські вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку експертиз.

Поліцейські закликають водіїв бути уважними за кермом, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати швидкісний режим, аби мати змогу вчасно зорієнтуватися при зміні дорожньої обстановки, а пішоходів – перетинати проїзну частину дороги виключно у встановлених для цього місцях, впевнившись у відсутності транспорту, що наближається, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі на розі вулиць Бородінської та Нескучної водій автомобіля Opel наїхав на неповнолітнього пішохода. Внаслідок чого до лікарні доставили 6-річного хлопчика. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися