ДТП на Одещині: через нетверезого водія постраждали дві дівчини

Дівчат 17 та 18 років госпіталізували до лікарні із травмами середньої тяжкості

На Одещині водій перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння спричинив ДТП, яке призвело до травмування двох людей. За такі дії йому загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними поліції, 24-річний водій з Березівського району на своєму легковому автомобілі перевозив двох молодих дівчат віком 18 та 17 років, а також 4-річних близнючок. Він порушив допустиму швидкість, не зміг справитися з керуванням та з'їхав з дороги, в результаті чого автомобіль перекинувся.
picture

В результаті аварії водій та дві старші пасажирки отримали тілесні ушкодження  середньої тяжкості та були госпіталізовані до районної лікарні. Молодші дівчатка не постраждали.

Експертиза стану сп'яніння водія встановила, показала, що він був нетверезий. Поліція притягнула молодого чоловіка до відповідальності за свої дії. За ці злочини йому загрожує позбавлення волі до трьох років та позбавлення права керувати автомобілем на певний термін.

Нагадаємо, що у квітні цього року на трасі Одеса – Рені, близько села Монаші в Білгород-Дністровському районі, сталася ДТП. Внаслідок якої, 22-річну жінку та її 6-місячну донечку ушпиталили в лікарню з численними тілесними ушкодженнями.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися