Ремонтні роботи внаслідок негоди: в кого досі немає світла

Наразі, на Одещині ще 28 населених пунктів залишається знеструмлений

Вчора 7 липня через сильні пориви вітру та грозу спричинили відключення 154 населених пунктів в Одеській області. Енергетики вже повернули світло в 126 населених пунктів, забезпечивши електропостачання для більше ніж 35 тисяч сімей.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

Попри це, станом на 12:00, ще 28 населених пунктів залишається знеструмленим, але зусилля з ліквідації наслідків негоди тривають та до вечора електропостачання повинно бути відновлене всюди.Сьогодні фахівці повернули світло в 13 населених пунктів. Зазначимо, що найбільше від негоди постраждав Одеський район. Для відновлення електропостачання залучено 34 бригади, а це - 101 фахівець та 35 одиниць техніки. 

Нагадаємо, складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі, — йдеться в повідомленні. 

Що робити, якщо вимкнули світло   

Якщо знову виникне непередбачена ситуація та у вас раптом зникне світло, можливо, причиною є аварія у внутрішньобудинкових або розподільчих мережах. Для повідомлення про аварію рекомендуємо вам виконати наступні кроки:    

1. Перевірити на сайті ДТЕК, чи вже не зареєстрована аварія за вашою адресою.    

2. Якщо ні, повідомити про відсутність світла у зручний спосіб:   

  • у приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Одеські електромережі;    

  • у розділі "Відсутня електроенергія?" на сайті ДТЕК.  

Нагадаємо, що військова адміністрація Одеської області звертає увагу жителів та підприємців на необхідність економити електроенергію. Це пов'язано з дефіцитом потужності в об`єднаній енергосистемі України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися