Кількість жертв ракетної атаки росіян по Одесі у червні збільшилася

Знищити змогли усі безпілотники, але уламки одного з них влучили у квартиру дев'ятиповерхового будинку

Кількість жертв ракетної атаки росіян по Одесі у Пересипському району 9 червня збільшилася до 4. В лікарні помер молодий чоловік 1999 року народження. 

Про це повідомила пресслужба Одеської міської ради. 

Лікарі довго боролися за його життя, але осколкові поранення були дуже серйозні, - зазначив мер.

Сили протиповітряної оборони вночі з 9 на 10  червня вели повітряний бій з ворожими безпілотниками типу Shahed-136/131, якими росіяни вирішили атакувати Одесу. Внаслідок обстрілу спального району Одеси тоді загинуло троє людей, а 25 отримали серйозні поранення, серед яких двоє дітей у віці 5 і 17 років. Постраждалі були доставлені до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Зруйновано три багатоповерхових будинки, школу, дитячий садок і автомобілі, які були припарковані поряд зі спорудами.

Наступною хвилею атаки ворог спрямував крилаті ракети наземного базування в рекреаційну зону Одеської області. Дві ракети знищили, проте одна влучила саме в морське узбережжя, від чого запалала рослинність. Уламки збитих ракет та вибухова хвиля пошкодили кілька приватних будинків та поранили трьох місцевих мешканців.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Чорному морі на бойовому чергуванні 10 липня зафіксували 6 ворожих кораблів. Проте поки російські окупанти не вивели жодного ракетоносія з "калібрами". 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися