На Одещині рибалку чекає суд за незаконний вилов риби

Чоловік за допомогою рибацької сітки, не маючі відповідного дозволу, здійснював вилов водних живих біоресурсів

На Одещині спіймали чергового браконьєра біля озера Катлабух. Він заподіяв збитків державі на більш як 40 тисяч гривень

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу.

Під час проведення заходів щодо протидії незаконному вилову водних біоресурсів, інспекторами Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу виявлено порушника, який за допомогою забороненого знаряддя лову – рибацької сітки, не маючі відповідного дозволу, здійснював вилов водних живих біоресурсів, - йдеться в повідомленні. 

У чоловіка вилучили:

- 13 карасів сріблястих вагою 2,5 кілограмів;

- 3 судака 1,0 кг;

- 3 сазана 1,5 кг;

- сітка рибацька.

Відносно порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Шкода, заподіяна державі, складає 42 тис. 432 грн. Матеріали готуються для передачі до суду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що вперше за 5 років представники Одеського рибоохоронного патруля зафіксували появу молоді руського осетра від цьогорічного природного нересту. Також  зазначили, що в результаті наукових ловів відмічався і скат білуги.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Любитель рыбной ловли..

15 липня 2023, 14:24

За эти несколько рыбёшек мужика под суд, ну да надо показать работу,а тех ,кто ловит тоннами не берет инспекция,потому,как,мзду платят регулярно,а это любителя хапнули,который себе и семье на кормежку наловил.Вы на объем улова гляньте ,люди и не стыдно такую сумму мужику грузить,где он возьмёт эти деньги на выплату а настоящие профессиональные браконьеры только посмеются,скорее всего они мужика инспекции и здали

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися