Поліцейські в Одесі затримали чоловіка, який запустив феєрверк у дворі багатоквартирного будинку

Одесит відмовився пояснити свої дії

13 липня в Одесі поліцейські затримали 44-річного чоловіка, який запустив феєрверк у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Академіка Глушка. Чоловік порушив заборону на використання піротехнічних виробів під час дії воєнного стану. Йому загрожує штраф до 34 000 гривень або обмеження волі до 5 років.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські одразу відреагували на повідомлення очевидців та провели розслідування. Свідки правопорушення були опитані, що дозволило правоохоронним органам встановити особу чоловіка. Він був затриманий на місці події, але відмовився надати будь-які пояснення щодо свого вчинку. Під час огляду місця правопорушення, поліцейські вилучили залишки використаного піротехнічного виробу.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Йому загрожує покарання штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 34000 гривень, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, — йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що в Одесі 12 липня місцевий мешканець звернувся до поліції з повідомленням про факт озброєного хуліганства на сходовому майданчику багатоповерхового будинку. За словами заявника, невідомий чоловік вистрілив у його батька.

Зазначимо, що одесит влаштував стрілянину з балкона багатоповерхівки. Близько 23:00 до поліції звернувся охоронець ЖК на вулиці Тополина, який повідомив, що мешканець квартири на шостому поверсі здійснив близько чотирьох пострілів. Як виявилось, 43-річний чоловік стріляв з травмата. На щастя, ніхто не постраждав.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися