Нічні розваги: одесит влаштував стрілянину з балкону

Поліція притягнула чоловіка до адміністративної відповідальності

Одесит влаштував стрілянину з балкона багатоповерхівки. Близько 23:00 до поліції звернувся охоронець ЖК на вулиці Тополина, який повідомив, що мешканець квартири на шостому поверсі здійснив близько чотирьох пострілів. Як виявилось, 43-річний чоловік стріляв з травмата. На щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомили в Одеській обласній поліції. 

В соціальних мережах, сусіди чоловіка розповіли, що його дружина намагалася замітати сліди: викинути гільзи разом зі сміттям. Втім, не вийшло. 

“Дрібне хуліганство тягне за собою покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до п’ятдесяти годин. За влаштовану стрільбу чоловіка очікує штраф від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією пристрою для відстрілу патронів”, - повідомили в поліції.

Раніше “Коментарі” писали 27-річний чоловік хотів швидко заробити гроші: викрав мотоцикл та хотів продати чуже майно. До поліції звернувся житель одного з багатоквартирних будинків на вулиці Ніжинській і повідомив про зникнення свого мотицикла "Honda". Він розповів, що паркує мотоцикл завжди у дворі. Як виявилось згодом, правопорушнику вдалося завести мопед та поїхати непомітно. Поліція затримала чоловіка, коли той прямував до покупця збувати мотоцикл. 

Нагадаємо, Служба безпеки України (СБУ) розкрила корупційну схему, що функціонувала на Одеській митниці, виявивши причетність начальника підрозділу митного посту до незаконних дій. Посадовець, займаючи відповідальну посаду, вимагав хабарі від місцевих бізнесменів, які здійснювали імпорт товарів до України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися