Поліція затримала чоловіка, який хотів продати викрадений мотоцикл

Правопорушнику загрожує від трьох до п’яти років

Невдала авантюра. 27-річний чоловік хотів швидко заробити гроші: викрав мотоцикл та хотів продати чуже майно. До поліції звернувся житель одного з багатоквартирних будинків на вулиці Ніжинській і повідомив про зникнення свого мотицикла "Honda". Він розповів, що паркує мотоцикл завжди у дворі. Як виявилось згодом, правопорушнику вдалося завести мопед та поїхати непомітно. Поліція затримала чоловіка, коли той прямував до покупця збувати мотоцикл. 

"За наявністю зібраних правоохоронцями доказів слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом. Це правопорушення передбачене частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України й карається обмеженням чи позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років", — повідомив начальник слідчого відділення територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські оголосили підозру одеситу, який викрадав автомобільні дзеркала і планував вимагати гроші за їх повернення. 35-річний "бізнесмен" вже має за плечима дві судимості за злочини проти власності громадян. Зловмисник планував вказувати власникам авто місце знаходження дзеркал в обмін на гроші, але потерпілі, виявивши крадіжки, телефонували не йому, а до поліції.

Нагадаємо, що на Одещині, поблизу села Дмитрівка Болградського району, прикордонники Ізмаїльського загону затримали трьох молодих чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Цю спробу виявив прикордонний наряд, використовуючи тепловізор. Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися