На Одещині прикордонники зупинили трьох порушників пострілами в повітря

Правопорушників чекає адміністративна відповідальність

На Одещині, поблизу села Дмитрівка Болградського району, прикордонники Ізмаїльського загону затримали трьох молодих чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Цю спробу виявив прикордонний наряд, використовуючи тепловізор.

Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Попри вимоги правоохоронців зупинитися, порушники не підкорилися й продовжували рух у напрямку Молдови. З метою зупинити їх, прикордонники були змушені виконати попереджувальні постріли вгору. Це стало більш мотиваційним фактором для зупинки порушників. За їхніми словами, порушники не чули вимоги про зупинку та свідомо подорожували до сусідньої країни з метою подальшого працевлаштування.

Усіх трьох чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності згідно зі частиною 2 статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Ця стаття передбачає відповідальність за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону. 

Нагадаємо, що прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови, який прибув в пункт пропуску "Старокозаче". Чоловік  запропонував прикордонникам 50 євро та 2,5 тис. грн, аби його якомога швидше оформили на виїзд з України.

Також, "Коментарі" писали, що мешканець Одещини, який у стані алкогольного сп'яніння здійснив ДТП, пропонував сплатити $300 хабаря за те, щоб поліцейські забули про його нетверезе водіння та не притягали до відповідальності. Наразі проти нього порушено кримінальну справу згідно зі статтею 369 Кримінального кодексу України.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися