Дарма пропонував хабар: на Одещині прикордонники затримали іноземця

Він й так мав всі законні підстави для перетину кордону

Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови, який прибув в пункт пропуску "Старокозаче". Чоловік  запропонував прикордонникам 50 євро та 2,5 тис. грн, аби його якомога швидше оформили на виїзд з України.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба. 

Від такої пропозиції військовослужбовець ДПСУ відмовився та зафіксував даний факт на відеокамеру.

Під час з’ясування обставин надання неправомірної вигоди службовій особі було встановлено, що іноземець дарма вдавався до хитрощів, адже для законного перетину кордону мав з собою всі необхідні документи.

Про спробу підкупити прикордонників вже  повідомили Національну поліцію.

Нетерпимість до корупції серед прикордонників дозволяє змінювати світогляд українського суспільства, будувати відомство професіоналів у правоохоронній та оборонній сферах, творити підґрунтя для повноцінної європейської інтеграції України, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що мешканець Одещини, який у стані алкогольного сп'яніння здійснив ДТП, пропонував сплатити $300 хабаря за те, щоб поліцейські забули про його нетверезе водіння та не притягали до відповідальності. Наразі проти нього порушено кримінальну справу згідно зі статтею 369 Кримінального кодексу України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися