Загинула дитина: на трасі Одеса — Рені сталася смертельна ДТП

Аварія сталася внаслідок колеса вантажівки, яке лопнуло

Сьогодні о пів на восьму годину ранку на трасі Одеса — Рені, сталася ДТП, де зіткнулися вантажівка та позашляховик. Внаслідок аварії загинуло чотири людини, серед яких є й дитина.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Попередні дані поліції свідчать, що зіткнення сталося після того, як у вантажівки лопнуло колесо, і вона виїхала на смугу зустрічного руху. Унаслідок ДТП загинули водій позашляховика та троє його пасажирів, включаючи одну дитину. Водій вантажівки отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Правоохоронці перевірили його на стан сп'яніння, і виявилося, що він був тверезим.
picture

Зараз там працюють слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини автопригоди. Вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 11 липня, приблизно о 17:00 годині, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Заболотного та Добровольського в Пересипському районі Одеси. Жінка потрапила під колеса вантажівки та загинула.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися