В Одесі поліцейські виявили наркотики в одного з пасажирів автомобіля Nissan

Чоловік помітно нервував та не зміг пояснити походження пакетів з речовиною

В Одесі патрульні поліцейські затримали чоловіка з великою кількістю наркотичних речовин. Сталося це на одному з блокпостів міста під час перевірки автомобіля марки Nissan.

Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.

Патрульні поліції, які несли службу на блокпосту, зупинили автомобіль Nissan. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили нервозну поведінку одного з пасажирів, який перебував у машині. Така поведінка викликала підозри у правоохоронців, тому вони вирішили провести поверхневу перевірку.

Під час огляду салону автомобіля, патрульні виявили у пасажира пакунок, в якому знаходилося 8 пакетів з розфасованою речовиною, ймовірно, наркотичного походження. 20-річний громадянин не зміг пояснити його походження. Для проведення необхідних процесуальних дій та вилучення речовини на місце події була викликана слідчо-оперативна група.

“Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські здійснили затримання чоловіка, який намагався збувати метадон на вулицях міста. За такі дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Одесі співробітники поліції затримали 44-річного місцевого жителя, який займався продажем метадону. За такі дії йому загрожує до восьми років ув’язнення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

15 липня 2023, 15:44

99% полицаев делают такую подставу.чтоб вымогать деньги...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися