Продавав метадон: в Одесі затримали “закладчика”

Одеські поліцейські вилучили майже 80 згортків з наркотиками

В Одесі співробітники поліції затримали 44-річного місцевого жителя, який займався продажем метадону. За такі дії йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними поліції, оперативники зловили одесита в ході спецоперації на вулиці Маршала Бабаджаняна. Чоловік спробував приховати три пакети з метадоном в сміттєвій урні, а ще 75 згортків з цим наркотиком виявили у його кишені.
picture

Слідчі, провели експрес-тест, який підтвердив наявність метадону в них, і направили їх на експертизу. Далі поліція встановила, що затриманий отримав партію метадону від невідомої особи та, отримавши грошову винагороду, зобов'язався розповсюдити ці наркотики на вулицях міста.

За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичного засобу. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Походження наркотичного засобу та повне коло осіб, які причетні до даного наркозлочину, правоохоронці встановлюватимуть в ході досудового розслідування, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що більше півтори тисячі згортків з наркотичною речовиною вилучили поліцейські у 34- річного жителя Чорноморська. Чоловіка, який пересувався на своєму автомобілі, правоохоронці зупинили серед дня на об’їзній дорозі поблизу Куяльницького лиману.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися