На Одещині у чоловіка знайшли понад півтори тисячі згортків з наркотиками

У день затримання чоловік встиг розкласти понад 20 закладок з метадоном

Більше півтори тисячі згортків з наркотичною речовиною вилучили поліцейські у 34- річного жителя Чорноморська. Чоловіка, який пересувався на своєму автомобілі, правоохоронці зупинили серед дня на об’їзній дорозі поблизу Куяльницького лиману.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Під час обшуку в салоні автівки поліцейські виявили 12 пакунків, у яких знаходилося 397 розфасованих згортків. За результатами експрес-аналізу було встановлено, що у них метадон. Того ж дня зловмисник встиг розкласти так звані закладки у місті та на його околицях, про що свідчили світлини з адресами у його телефоні. Із вказаних місць правоохоронці вилучили ще 21 поліетиленовий пакунок, в яких містилось 705 розфасованих згортків з метадоном.

Надалі під час обшуку за місцем мешкання зловмисника було вилучено 488 згортків з аналогічним вмістом, що й у попередніх, 7 – з невідомою кристалічною речовиною та 10 – з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зі слів підозрюваного – гашишем. Вилучене поліцейські скерували на експертизу.

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Наразі слідчі клопочуть щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі поліцейські звернули увагу на підозрілих чоловіків, які намагалися швидко відправити щось через поштомат. Побачивши наявність поліції, обидва чоловіки стали нервувати та виявляти ознаки хвилювання. Вони не бажали відповідати на запитання та намагалися уникнути затримання.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися