В Одесі в пожежі врятували жінку похилого віку

Причина пожежі та збиток наразі встановлюються

В Одесі до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Приморському районі Одеси, по вулиці Градоначальницька. У вогняній пастці опинилася жінка похилого віку. 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та встановили, що пожежа виникла в квартирі  на 2-му поверсі 3-х поверхового житлового будинку. О 07:26 пожежу було ліквідовано на площі 10 м2. Під час гасіння пожежі  з сусідньої квартири було врятовано літню жінку. Причина та збиток, наразі, встановлюються.

Від ДСНС залучено 6 одиниць техніки та 26 вогнеборців.

Пожежі на Одещині 

На Одещині поліцейські спільно із рятувальниками встановили особи двох неповнолітніх, які навмисно підпалювали суху рослинність, в результаті чого виникла масштабна пожежа.

На Одещині, в одному з сіл Березівського району, сталася пожежа в одному з житлових будинків. Сигнал про загоряння надійшов до Служби Порятунку о 04:05 ранку, рятувальники оперативно вирушили на місце події.

Нагадаємо, що майже 2 години понад 70 рятувальників боролись з вогнем в триповерховій будівлі заводу на Чорноморського Козацтва. Загиблих та постраждалих, на щастя, немає.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися