На Одеське узбережжя винесло два предмети, схожі на снаряди

Поліцейські нагадують, що категорично заборонено торкатися й пересувати підозрілі знахідки

В Одесі на один з пляжів Пересипського району винесло два предмети, схожі на снаряди. На місце одразу викликали вибухотехніків та слідчих.

Про це повідомили у патрульній поліції. 

Море й надалі несе небезпеку. Вода виносить до берегів міни, розтяжки та нерозірвані боєприпаси. Це загроза життю і здоров’ю жителів регіону. Безпека та обачність понад усе! Знання заходів безпеки допоможе уникнути загрози та врятувати життя. Варто пам’ятати: одна з основних причин нещасних випадків, пов’язаних із вибуховими пристроями, – грубе порушення елементарних правил безпеки, особливо зараз, у воєнний час, - йдеться в повідомленні. 

Категорично забороняється:

- торкатися предмету і пересувати його;

- користуватися засобами радіозв’язку, мобільними телефонами (вони можуть спровокувати вибух);

- заливати його рідинами, засипати грунтом або чимось його накривати;

- торкатися підозрілого пристрою та здійснювати на нього звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини отруйні та чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

При виявленні вибухових пристроїв телефонуйте 101 або 102.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що під Ізмаїлом виявлено арсенал снарядів Другої світової війни. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. У відомстві зазначили, що за межами села Десантне знайшли 37 одиниць артснарядів калібру 150 мм. Одеські сапери у спеціально відведеному місці знищили усі небезпечні предмети.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися